duminică, 24 septembrie 2017

Eseu motivaţionalMă numesc Ics Icsulescu, am vârsta pe care o vreau eu, am studiat la o şcoală, dar nu mai ştiu care deoarece a trecut mult timp de atunci, totuşi, cred că era în oraşul în care m-am născut aşa de deştept. 

Despre oferta educaţională a dumneavoastră am aflat de o lună şi iată că m-am grăbit să vă scriu. Am ales specializarea în management-ul minţii pentru că am o minte managerială, o să apreciaţi şi singuri.
M-ar tenta şi markentingul de imagine, altă specializare la care aş dori să mă înscriu, deşi nu o aveţi încă pe listă, dar v-o propun eu. 

Am aflat că nu aveţi condiţii bune de studiu, însă oferiţi anumite beneficii celor consecvenţi şi fideli, în timp ce îi articulaţi rapid pe cei care nu stau cuminţi în bănci. 

Mă entuziasmează faptul că pot face practică în multe locuri, având în vedere că oferiţi acces rapid în orice colţişor uitat de lume şi de mine pentru că la orele de geografie alergam după fuste prin mall. Şi bluze...pardon, buze siliconate care reprezentau teritoriu neexplorat, adică făceam practică de teren.

Acestea sunt motivaţiile care m-au făcut să îmi doresc să urmez cursurile la FB. Cu stimă şi respect!

Semnat, 
Ics Icsulescu 

Adina V.
24.09.2017
24.09

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumesc pentru popas.